Zeilweekend 2022

De laatste tentamens van het jaar zaten erop, dus was het tijd voor een schittermagische traditie, het zeilweekend! Na geen tractor op de weg te verkennen, verliep de reis naar het moai Fryslân soepel. Snel alle borrels (en een beetje bagage) op de boot leggen en dan vliegend het water over! Ook dit jaar was het spiegeldoolhof, ook wel genaamd d’Ald Wal, ons eerste uitgaansgelegenheid. Wat daar zich ook alweer heeft afgespeeld, Joost mag het weten.

 

Na de eerste nacht overleefd te hebben en lekker knus in de boot geprobeerd om te slapen, hadden de sjaars een lekker ontbijtje gehaald en was het alweer tijd om het water op te gaan. Na een lange tocht richting Snits, waren we dan eindelijk aangekomen in het mooiste stadje van de provincie. Even lekker wat eten, de verjaardag vieren van Marald, (gefeliciteerd hè!) en door naar club 1841 om onze herinneringen te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Twee dagen lang op een bootje zitten gaf ons toch heimwee naar onze thuishaven, dus was het tijd om afscheid te nemen van de wateren en de Friese gezelligheid.

Fryslân, oant takom jier!