Lustrumweek

Nog herstellende van het zeilweekend moesten we ons alweer klaarmaken voor een prachtige week, want de lustrumweek kwam eraan!

 

Dag 1 begon gelijk al goed,  het prachtige lustrumfestival ‘Chapeau’ was de opening van de week. Samen met Callete en Equilibre uit Tilburg en Elevinia gingen we allereerst pré borrelen. Met een frisse mond konden we vervolgens richting Chapeau. In het schittermagische Henri Dunantpark kon je als echte kakker een gokje wagen, genieten van Oesters en nog veel meer andere dingen waar ze in het Gooi verliefd op worden. Na een spetterende show van onze Jorflip was het festival alweer afgelopen en zat de eerste dag erop.

 

Studenten zijn eigenlijk maar een stel ‘slimme’ kleuters, dus daarom waren we uitgenodigd voor een kinderfeestje! Met een mooie feestmuts op kon je elk uur een ander drankje halen. 

Kleuters zijn natuurlijk ook niet zo verstandig, ze kunnen niet zo goed inschatten. Helaas hadden sommigen ook niet goed ingeschat wat alcohol met je doet. Slaap maar zacht, studentjes!

 

Gelukkig was de lustrumcie hierop voorbereid, want de derde dag was een heerlijk brakke lunch speciaal geregeld door de lustrumcie voor iedereen die iets de diep in het glaasje had gekeken. Na de lunch kon je lekker gaan dobbelen op de Dommel om je kater weg te werken.

 

Weer opgeladen konden we alweer vol energie naar de Wipe-Out! De laatste dag mochten we het zwembad in Geldrop terroriseren, zoveel studenten waren ze niet gewend.

In de avond was de kroeg omgetoverd tot een schuimparadijs, buik-schuivend iedereen vloeren was gelijk voor ons weggelegd.

 

Lustrumcie, bedankt voor de week!